Tämä opas tarjoaa olennaisia näkemyksiä ja käytännön vaiheita, joiden avulla korkeakouluopettajat voivat hallita digitaalista sitoutumista tehokkaasti. Tavoitteena on parantaa heidän yleistä hyvinvointiaan korkeakoulujen nopeasti kehittyvässä digitaalisessa ympäristössä. Se on suunniteltu luennoitsijoille, opetushenkilöstölle ja korkeakoulujen johtajille, ja se vastaa ainutlaatuisiin haasteisiin, joita aiheuttaa lisääntynyt riippuvuus digitaalisista työkaluista ja alustoista opetus- ja hallintotehtävissä.
Vaiheittaisten strategioiden, todellisten tapaustutkimusten ja asiantuntijoiden suositusten yhdistelmän avulla opas antaa opettajille mahdollisuuden edistää terveellisempää digitaalista työympäristöä. Se tarjoaa työkaluja itsearviointiin, tekniikoita digitaalisen ylikuormituksen vähentämiseksi ja parhaita käytäntöjä digitaalisen hyvinvoinnin integroimiseksi akateemisten ammattilaisten arkeen.
Kenelle se on tarkoitettu: Korkeakouluopettajat, opetushenkilöstö ja johtajat etsivät toimivia strategioita digitaalisen hyvinvoinnin parantamiseksi oppilaitoksissaan.